Rólunk

Egy gourmet élelmiszerbolt Buda szívében, a Budagyöngye Bevásárlóközpontban, mely 1994-ben nyitotta meg kapuit. Az üzletnek már ekkor saját beszerzési egysége volt a Magyarországon még szinte ismeretlen külföldi, prémium kategóriás termékekre. Folyamatosan fejlődve napjainkban közel 500 négyzetméteren várjuk Vásárlóinkat. Magyarországon egyedülálló Gourmet Szupermarketünk immáron 10. alkalommal nyerte el a Best of Budapest címet, de magáénak tudhatja Az Év boltja, valamint a Super Store Design díjakat is.

 


Célunk, hogy Magyarországról, Európából és a világ különböző tájairól származó, történelmi hagyományokkal rendelkező élelmiszereket népszerűsítsük és értékesítésük.

Saját pékségünk kizárólag üzletünk számára készíti pékáru és péksütemény-különlegességeit.

Az üzletközpontban lévő saját konyhánkban minőségi alapanyagokból állítjuk elő fogásainkat, melyeket vásárlóink helyben, kellemes hangulatban fogyaszthatnak el.

 

A különleges sajttok és sonkák iránti imádatunk az évek során akkorára nőtt, hogy 2021-ben elindítottuk Sajt-Sonka tál összeállításainkat, melyet most tovább fejlesztve, honlapunk segítségével Ti magatok választhatjátok ki kedvenc termékeiteket, a látványos étvágyfokozó megjelenítést pedig mi készítjük el!