Vásárlás folyamata

 1. A tál összekészítés menüpontot kiválasztva kezdje meg a sajt és sonka tál összeállítását.
 2. Válassza ki a tál méretet (4,8 vagy 10) és nyomja meg a kiválasztás gombot.
 3. Ezt követően a sajt és sonka fajtákból válogathat. A nyíllal oldalra tud lépni és végignézheti az összes sajt, illetve sonka és szalámi fajtát, majd kívnánsága szerint a plusz (+) jellel felteheti a tálcára a kiválasztott terméket. Addig válogathat, amíg be nem telik a tál.
 4. Ha módosítani szeretné valamelyik sajt/sonka/szalámi választását, akkor nyomja meg a vissza gombot vagy kattintson még egyszer az adott termékre.
 5. Ha betelt a tál a tovább gombbal választhat antipasztijaink közül. Amennyiben nem szeretne antipasztit, akkor válassza a tovább gombot.
 6. Ezt követően bor választásra is van lehetőség. Ha szeretne bort kérni a tál mellé, akkor nyomja meg a kiválasztott bor melletti plusz (+) gombot. Ha nem szeretne bort kérni kattintson a tovább gombra.
 7. Ezt követően meg kell adnia az átvételhez szükséges adatokat.
 8. A személyes adatok megadását követően megtekintheti kosarát, majd tudja ellenőrizni a rendelés adatait, szükség esetén módosíthatja azokat.
 9. Rendelés elküldése után a rendelésről a rendszer egy automatikus e-mailben tájékoztatja.
 10. A megrendelés akkor válik élővé ha azt az ügyfélszolgálat telefonon/e-mailben visszaigazolja.
 11. A megrendelt terméket házhoz szállítjuk vagy személyesen átveheti üzletünkben nyitvatartási időben.
 12. Rendszerünk a megrendelésről egy automatikus levelet küld Önnek, melyben található rendelési számra hivatkozva érdeklődhet megrendelésével kapcsolatban elérhetőségeink bármelyikén.
Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!